Technical Question - Login Troubles

If it's in here, it's probably a good idea to read it.

Moderators: Brian CC, Referees

Technical Question - Login Troubles

Postby rockalt » Wed Sep 03, 2008 11:10 am

Hi,

I'm just wondering if anyone else has experienced difficulty logging into the new message board? I'm not sure if it's a cause of the new site or my recent change in browser software but I was not able to sign in for the last few days. It kept saying, "Successfully logged in" but everytime I tried to post, I kept getting asked to login again.

Anyway, I finally "switched" to Mozilla Firefox and it wasn't until today that I realized I should try logging with "good 'ole" Microsoft Internet Explore and bam! I'm back in! I'm wondering if this is a freak coincidence or possibly whether the site is not compatible with Firefox. Has anyone else experienced trouble browsing the site with Firefox?
User avatar
rockalt
MVP
MVP
 
Posts: 664
Joined: Mon Aug 09, 2004 10:47 pm
Location: London

Re: Technical Question - Login Troubles

Postby Brian CC » Wed Sep 03, 2008 10:30 pm

You may have to clear you internet files, cache and cookies....

I am using both Firefox and Explorer but had to do that. After I did it was fine.
User avatar
Brian CC
Site Admin
 
Posts: 367
Joined: Sun Aug 08, 2004 10:34 pm

Re: Technical Question - Login Troubles

Postby rockalt » Thu Sep 04, 2008 11:45 am

Brian CC wrote:You may have to clear you internet files, cache and cookies....

I am using both Firefox and Explorer but had to do that. After I did it was fine.


Cool, I"ll give it a try Brian. Thanks for the advice. It's not a big deal because explorer still works thankfully but for a few days I was just plain confused.
User avatar
rockalt
MVP
MVP
 
Posts: 664
Joined: Mon Aug 09, 2004 10:47 pm
Location: London

Re: Technical Question - Login Troubles

Postby the Cunning Linguist » Thu Sep 04, 2008 1:26 pm

Some of the avatars and smilies don't work for me - is it also a cache issue? Thx!
Image
Image
User avatar
the Cunning Linguist
CC 1st Team All-Star
 
Posts: 600
Joined: Thu Jan 06, 2005 10:18 am
Location: If not in here then offthepost.ORG...

Re: Technical Question - Login Troubles

Postby Brian CC » Thu Sep 04, 2008 6:17 pm

If you had a custom avatar you may have to go to your user control panel and reset it.

The smilies I need to fix and add too...
User avatar
Brian CC
Site Admin
 
Posts: 367
Joined: Sun Aug 08, 2004 10:34 pm


Return to Site Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron